Fashion in FLUX

12:52 p.m.




Hey hoi! Voor vandaag heb ik een lookbook gemaakt voor jullie. Het thema gaat over de basic look heen, maar het zijn allemaal combinaties uit basics. Denk hierbij aan een lekker warme trui, een simpele broek en een mooi stukje lingerie. Wat tegenwoordig ook heel in is, zijn bontjassen! Ik zal hier nog een uitgebreide post over maken, met enkele websites waar je hele mooie bontjassen kun kopen. Ook verklap ik alvast dat ik meer lookbooks ga maken wat gericht is op seizoen. De gebruikte foto's uit dit bericht zijn allemaal van deze instagram pagina. Heel veel liefs!



Een echte MUSTHAVE! Gooi je zomer jurkjes uit de kast en combineer deze met een lekkere warme trui. Het zit lekker en ziet er ook nog heel mooi en uniek uit! Ook erg in zijn de kooltruien, zorg ervoor dat je er een in je kast hebt liggen!
http://liketk.it/2ubF3 #liketkit

Ik heb een obsessie met de broeken van TOPSHOP! Ze vallen prachtig, niet te vergeten dat je kont er heel mooi in voor komt. Een mooi lingerie topje met een doorzichtig shirt. Deze doorzichtige shirtjes zijn echt in de mode, durf jij het aan?
http://liketk.it/2ubCq#liketkit

Sportief over straat? Tegenwoordig wel! Dit is een heel comfortabele two piece set. Met wat accessoires geef jij je look net wat extras. Shop deze look!
@rebelliousfashion http://liketk.it/2uaSX #liketkit

En weer een prachtige two piece set. Denk er aan, dezelfde kleuren zijn in dit jaar! Vergeet die oude regels dat je niet dezelfde kleur moet dragen, denk OUT OF THE BOX. Durf jezelf te zijn en stijl jezelf helemaal zoals jij dat wil.
@boohoo - LOUNGEWEAR SET: ๐Ÿ” LZZ90053

Vergeet die standaard kleuren, go out of the box. Durf wit te dragen, durf een jas te nemen in een kleur die je ander nooit zou durven te dragen. Stijl jezelf zoals jij het wil. Een heerlijke legging met een riem ziet er al fabulous uit.
http://liketk.it/2u9XK #liketkit

En als laatste look voor vandaag, j'adore. Iets wat ontzettend in is dit jaar zijn pantalons met wijde of strakke pijpen. Prachtig om een beetje kleur terug te laten komen in twee kleding stukken. En zoals bij bijna elke look uit dit artikel maakt een riem je look compleet! Inslaan die riemen.
@boohoo - JUMPER: ๐Ÿ” DZZ29216
@boohoo - TROUSERS: ๐Ÿ” DZZ32267

You Might Also Like

0 Reacties